Terugzending

(Enkel nieuwe, ongedragen artikelen met alle oorspronkelijk aangehechte etiketten en in originele verpakking kunnen worden teruggezonden.)


1.    Melden

U kunt uw bestelling terugzenden door ons, binnen de 14 dagen na ontvangst, te laten weten dat u de bestelling wenst te herroepen.

Dit kunt u doen door het herroepingsformulier in te vullen en terug te sturen.2.    Terugzenden

Binnen de 14 dagen na uw herroeping dient u de goederen, samen met een kopie van de bestelling en herroepingsformulier, terug te sturen naar:

Jumapro BV
Gentseweg 85
8792 Desselgem

De verzendkosten voor het terugzenden vallen ten laste van de klant. De kosten voor terugzending worden geraamd op 5,70 EUR voor een pakket tot 5KG bij Bpost. De terugzending moet voldoende gefrankeerd zijn.

Enkel nieuwe, ongedragen artikelen met alle oorspronkelijk aangehechte etiketten en in originele verpakking kunnen worden teruggezonden.


3.    Terugbetaling

Binnen de 14 dagen, echter pas na ontvangst van de goederen, wordt het bedrag teruggestort.

Bij terugzending van de volledige bestelling worden ook de verzendkosten, indien aangerekend, terugbetaald. Bij gedeeltelijke terugzending worden de verzendkosten niet terugbetaald als hierdoor uw oorspronkelijke bestelling onder het minimumbedrag voor gratis verzending komt.


Artikel 7: Herroepingsrecht van onze algemene voorwaarden heeft absolute voorrang op deze verkorte uitleg.